Andres varer:
Markedsplads for korncirkelpostkort, -kalendere,
-videoer, -bøger, -plakater og -blade

netfoto ved Lucy Pringle

tekst: Jonah Ohayv

Det meste af det, der er udgivet, er på engelsk, og man må bestille det fra England og betale i engelske pund. De nedenfor nævnte mennesker er venlige, og du kan kontakte dem direkte. De bedste bøger kan også bestilles gennem Det Ukendtes Boghandel i Kbh. (tlf. 33-133701) eller Sophia Boghandel i Århus (tlf. 86-181880) - og måske kan man bestille andre materialer der.

Farvefotos m.m.

De, der tager de bedste luftfotos af flest formationer, er efter min mening: Lucy Pringle, Steve Alexander og Peter Sorensen.

Lucys varer

Lucy Pringles seneste bog "Crop Circles, the Greatest Mystery of Modern Times" er - igen efter min mening - en af de tre bedste for tiden, og den har mange farvebilleder (mange gode bøger er forældet, fordi korncirkelstilen udvikler sig fra år til år).

Lucy sælger sine fotos som postkort både enkeltvis og i udvalgte sæt af 6 - hun har 12 sæt. Hun sælger også en korncirkelfotokalender hvert år, m.m. Hendes produkter findes på http://www.lucypringle.co.uk under "merchandise".

For at købe Lucys varer eller for mere information om dem, e-mail hende på: lucypringle@aol.com.

Steves varer

Steve Alexander laver årsbogshæfter med sine farvefotos og tekst - "The Crop Cirle Yearbook for 2002" er den seneste. Han sælger også fotos enkeltvis og i sæt og fotoplakater. De kan bestilles online gennem http://www.temporarytemples.co.uk/catalog/ .

For at købe Steves varer eller for mere information om dem, e-mail ham på: temporarytemples@sky.com.

Peters videoer

Peter Sorensen har i 10 år lavet korncirkelvideoer, som han som regel kalder "Humanity's Wake-up Call". Hans videoer fra 2001 og 2000 findes på http://cropcircleconnector.com/Sorensen/PeterSorensen99.html Videoen fra 1999 samt videoen fra 1998 (med formationer fra 1992-1998) finder du på http://www.cropcircleconnector.com/Sorensen/documents/TheServices99.html .

For at købe Peters videoer eller for mere information om dem, e-mail ham på: croppie2@yahoo.com.

Berts varer

Bert Janssen har, efter min mening, lavet de bedste all-round videoer, hvor man ser forskningsresultater, fotos, geometri, interviews m.m. De er "Contact" fra 2001, "Crop Circles - The Research" fra 1999 og "Crop Circles - What On Earth Is Going On?" fra 1996.

Bert har også lavet en bog om den geometriske konstruktion af udvalgte korncirkler og en om deres "hypnotiske" kraft. Han sælger også sæt af sine korncirkelfotos. Se mere på http://www.bertjanssen.nl/products.html.

For at købe Berts videoer, bøger eller fotos eller for mere information om dem, e-mail ham på: info@bertjanssen.nl .

Andys bøger

Den allerbedste bog om korncirkler for tiden er, efter min mening, Andy Thomas' bog "Vital Signs" fra år 2002. Den har selvfølgelige også en masse farvefotos. Andy har tidligere skrevet mindst tre andre bøger om korncirkler, og han er redaktør på en af de bedste korncirkelhjemmesider, "Swirled news".

For at købe Andys bøger eller for mere information om dem, e-mail ham på: andythomas.scr@virgin.net.

Freddys varer

Freddy Silva er en af verdens topforskere i korncirkler. Hans dybsindige bog fra 2002, "Secrets in the Fields", er efter min mening en af de tre bedste på markedet. Du kan se mere om den på http://www.cropcirclesecrets.org/crop_circle_secrets.html.

Freddys mange plakater med velproportionerede indhold findes på http://www.cropcirclesecrets.org/crop_circles_art.html.

For mere information om Freddys forskellige varer, prøv at e-mail ham på: lovely@clara.co.uk.

Nicks bog

Nick Kollerstrom, gymnasiematematiklærer, har lavet den mest spændende bog om den skjulte geometri i korncirkler med mange gode illustrationer: "Crop Circles - the Hidden Form". Du finder store uddrag fra bogen med mange illustrationer på http://www.hypermaths.org/cropcircles.

Du kan bestille bogen på http://www.wessexbooks.co.uk/Wessex_Books_Bookshop.html.

Den norske video

Terje Toftenes og de norske korncirkelforskere har på både norsk og engelsk lavet en af de allerbedste korncirkelvideoer, "Kornsirkler - visittkort fra det ukjendte...". Du kan se mere på http://www.cropcirclesnorway.com/Litteratur-film/litteratur-film.htm .

Desuden har Eva-Marie Brekkestø skrevet bogen "Korncirkler - Naturlige mysterier", den eneste dybdegående bog om emnet, som er oversat til dansk. Bestilles fra Bogans Forlag (tlf. 86 27 65 00)

For at købe videoen eller for mere information om den, e-mail: toftenes@toftenes.no.

Janets varer

Janet Ossebaard har taget nogle gode fotos af liggestrukturer i udvalgte korncirkler samt en del luftfotos. Hun tilbyder også nogle kollegas kendte og mere usædvanlige salgsartikler vedrørende korncirkler. Disse findes på http://www.circularsite.com/winkel-eng.htm under "E-shop".

For mere information, e-mail hende på: info@thirdcircle.nl.

Michaels plakater

Michael Glickman har lavet farveplakater med tegninger af 12 af sine favoritter blandt årets korncirkler gennem 6 år. Du kan læse om processen på http://www.cropcircleconnector.com/images/posters2002booking.jpg og se dem langt ned på den side: http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/whatsnew%20archives.html.

For at købe Michaels plakater eller videoer af hans foredrag eller for mere information om dem, e-mail ham på: michaelccr@hotmail.com.

Bearclouds varer

Rod Bearcloud, en amerikansk indiansk kunstner og korncirkelforsker, laver videoer/DVDer om korncirklers betydning og har også lavet en korncirkelkalender for 2005 ud fra årets astronomiske forhold med fotos af korncirkler fra bl.a. 2004. Desuden laver han smukke T-shirts med kopier af egne malerier med indianske motiver.

Se mere på http://www.starnationgallery.com/store.html.

For at købe hans varer eller for mere information om dem, e-mail ham på: info@starnationgallery.com.

Crop Circle Connectors varer

Mark Fussell og Stuart Dike har på deres hjemmeside hver sommer i mange år været de hurtigste til at samle og dernæst straks offentliggøre fotos af og feltrapporter om de nyeste britiske korncirkler. Hjemmesiden er derfor det første sted entusiasterne tjecker, når de vil ud i marken og se de nye formationer.

Et godt sted at finde de nyeste salgsartikler vedrørende korncirkler er på deres side http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/whatsnew.html.

De sælger desuden mange personers videoer på http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/videos97.html.

For at købe varer eller for mere information om dem, e-mail: mjfussell@blueyonder.co.uk.

Merlins brætspil

Nu er der et flot hjemmelavet korncirkelbrætspil fra manden, som sammen med ligesindede tidligere slæbte en ny, tung "bluestone" til Stonehenge, for at genopfriske den levende, mystiske energi omkring monumentet. For mere information om hans spil se http://www.cropcircleboardgames.co.uk.

Judys tøj

Flotte kvalitetsbomuldsbluser, flere slags i mange farver med udvalgte korncirkelsymboler fra de sidste år. Judys tøj findes på http://www.jupiterwear.com.

For mere information, e-mail hende på: judy@jupiterwear.com.

Korncirkelblade:

1. The Spiral, http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/spiral.html.

2. The Circular (gamle numre), http://cropcircleconnector.com/anasazi/circular.html.

3. The Cereologist (gamle numre), http://www.sayer.abel.co.uk/cereol.htm.

4. SC (gamle numre), http://cropcircleconnector.com/sc/sc.html.


Du er velkommen til at fortælle mig, hvis du kender til gode materialemuligheder, der ikke står her..

e-mail: jonah102@gmail.com