Til forsiden
Polinfos databaser indeholder lige nu 6.129.955 artikler
Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 47 14 50 - Fax: 33 11 56 28 - Email: info@polinfo.dk
 

Ny søgningListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp

Artikel: 4 af 44

Y1201900

Dagens debat: God liggekvalitet
Ekstra Bladet 8 august 2001, 1 . sektion side 2

Visse steder i landet har man denne sommer været voldsomt optaget af fænomenet korncirkler, der som bekendt frembringes af mystiske rumvæsner eller hærværksmænd på langrendsski. Den hektiske aktivitet i kornmarker har ud over cirklerne også åbenbaret et folkefærd, der hidtil har levet i ganske ufortjent anonymitet - nemlig korncirkelforskerne. En af disse, Jonah Ohayv fra Mundelstrup, forklarer i Jyllands-Posten om forskellen på ægte og falske cirkler:
'De mange simple opskrifter på, hvordan man kan lave en korncirkel, også dem på internet, glemmer, at nedtrampning og nedtromling frembringer ikke de liggekvaliteter, der skal til'.
- - -
Her har den gode Ohayv forsket sig frem til noget, der er universelt og ikke kun begrænset til korncirkler. Vi på Slyngelstuen har længe anet, at man i flere af livets forhold opnår en mærkbar bed-re liggekvalitet ved at gå mere gelinde til værks end ved nedtromling eller nedtrampning. Og vi kan ikke opfordre kraftigt nok til, at der forskes mere i dette vigtige emne.

Billedtekst:
Et eksempel på god liggekvalitet. (Foto: Jørgen Sperling)


Alt materiale i Polinfo er omfattet af lov om ophavsret og må ikke kopieres uden særlig tilladelse.
En del artikler i Polinfo indeholder links til andre websites. Polinfo påtager sig intet ansvar for, at sådanne links fungerer, eller at de angivne web-adresser er korrekte.

Ny søgningListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp