Til forsiden
Polinfos databaser indeholder lige nu 6.113.783 artikler
Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 47 14 50 - Fax: 33 11 56 28 - Email: info@polinfo.dk
 

Ny søgningListe tilbageListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp

Artikel: 32 af 39

Z4584909

Dommedag er nær
Ekstra Bladet 16 juli 1999, 1 . sektion side 20
Af Nicolai Würtz
Glem bare insekterne. Vi dør alligevel snart.
I går kom vi på Ekstra Bladets redaktion til at sætte fokus på sommerlandets farer. Det undskylder vi. Ikke fordi naturen ikke er farlig. Det er den sådan set stadig. Men fordi det hele kan være lige meget. De problemer, vi nu kan løfte sløret for, er mere, end hvad en gang myggespray kan klare.
Undergangen er nemlig nær. Skovflåter eller ej, det hele slutter om en måned.
Nyheden om, at vi alle sammen skal dø, virker måske lidt forslidt, selv i agurketiden. Men at det kommer til at foregå i august, føler vi os alligevel forpligtet til at informere vore trofaste læsere om. Med fare for, at nogle af den grund ikke forlænger abonnementet.
For i årets 8. måned vil vor klode rammes af en komet, der vil aktivere en undersøisk vulkan ved Færøerne. Den vil vågne efter 500 millioner års slummer, og begrave os alle sammen i lava. Samtidig vil højradioaktivt plutonium regne ned over Jorden fra rumsonden 'Cassini' med hundredetusindvis af kræftdødsfald og en altødelæggende økologisk katastrofe til følge.
Og som om det ikke var alt rigeligt - man kan jo trods alt kun dø en gang på 14 dage - så har den franske profet og astrolog Nostradamus midt i 1500- tallet forudsagt, at dommedag vil falde midt i august 1999.
Så kom ikke og sig, at du ikke blev advaret.
Smid avisen fra dig. Løb ud og få dit sidste myggestik, og hvad du ellers har lyst til at prøve for sidste gang. Drop slankekuren. Glem omlægning af lån og eventuelle overtræk. Bliv hjemme fra arbejde, indtil du en gang for alle indlemmes i den evige orlovsordning.
Farvel og tak for alt.

SATELLIT MED DØDELIG LAST
I 1997 opsendte den amerikanse rumadministration NASA satellitten 'Cassini', der skulle ud på en syv år lang mission, for at studere planeten Saturn. Med sig ombord har satellitten 32 kg plutonium. Den store mængde radioaktivt materiale skulle levere energi til Cassinis elektroniske installationer.
Nu - to år efter opsendelsen - skal satellitten så passere jorden med 64.000 kilometer i timen. Den 18. august kommer rumskibet tættere på Jorden end nogen sinde. Det skaber stor frygt for, at den radioaktive last skal komme indenfor i Jordens atmosfære.
Men hvad sker der, hvis Cassini pludseligt kommer for tæt på Jorden? En af dommedagsteorierne omkring satellitten er fostret af Earl Budin, der er professor i radioaktivitet ved University of California i Los Angeles. Han har i et brev til FN fastslået, at den beholder, plutoni-ummet befinder sig i, slet ikke er i stand til at klare varmeudviklingen ved kollisionen med Jordens atmosfære.
Han mener, at helt op til 9 kg plutonium kan frigives og falde ned over Jorden som et usynligt, radioaktivt snevejr.
Hvert kilo plutonium indeholder milliarder af radioaktive plutonium-atomer. Sker dette udslip, vil mængden af menneskeskabt plutonium i atmosfæren fordobles. Og ifølge de rædselsslagne forskere skal der kun et enkelt til, for at fremkalde kræft.
Det betyder, at udslippet snildt i løbet af nogle år kan få has på os alle sammen. Uden undtagelse. For der er partikler til alle.

FRYGTLØSE NASA
Hos NASA i Cape Canaveral, Florida, foregår missionen dog uden rysten på hænderne og i bukserne. For sandsynligheden for, at satellitten kommer ind i Jordens atmosfære er 1 til en million. Og skulle det ske, er Cassini designet til klare varmeudviklingen. Der er med andre ord ingen fare på færde, hvis man spørger de amerikanske rumforskere.
Hvem man vil sætte sin lid til, er mere end et trosspørgsmål end noget som helst andet. Beviset, på om satellitten kan klare varmen, befinder sig i det ydre rum med kurs mod os. Så det er lidt sent at gå i gang med at tjekke.
Så vi må vente og se. Det er under alle omstændigheder for sent, at gøre noget ved sagen. Sidste chance for at omdirigere Cassini til i stedet at flyve mod solen var 24. juni.

DØDENS KONGE SADLER OP
I året 1999, i den syvende måned, vil en stor skrækkens konge stige ned fra himlen. Han vil vække den store mongolske konge, Før og efter vil Mars regere.
Tydeligere kan det vist ikke siges. Manden bag denne profeti er den franske astrolog og profet Nostradamus, der i 1500-tallet gav sig af med at spå om fremtiden.
Hans profetier er siden blevet genstand for masser af fortolkninger, og ingen af dem har været særligt opløftende. For Nostradamus tilskrives at have forudsagt de grusomheder, som den østrigske malersvend Adolf Hitler satte i værk. Også atombomberne over Hiroshima og Nagasaki havde Nostradamus taget højde for.
Men alt det er vand mod, hvad vi nu står over for.

GHENGIS KHAN
For på internettet diskuteres profetierne på livet løs, og en populær udlægning af ovenstående vers går på, at skrækkens konge må være ingen ringere end Antikrist - Djævelen selv.
Men hvem er så den mongolske konge? Det bedste bud er Genghis Khan, der ifølge historiebøgerne forenede mongolerne, og med sin uovervindelige hær skabte det største rige nogensinde. Det strakte sig fra Kina til vore dages Iran og Irak. Han stod bag nogle af de største folkemord i historien. Mange millioner døde under hans blodige erobringer af nye landområder.
Bringes han til live af djævelen selv, og slår de to pjalterne sammen, er der nok mange, der kan se frem til at ende deres dage i en 'Mongolian Barbeque'.
I forudsigelsens sidste vers spår den franske profet, at Mars vil regere. Mars er den romerske krigsgud, og mon ikke, at der er gode chancer for, at Genghis Khan har netop krig i tankerne, når han er færdig med at fejre sin genopståen.
Kun en eneste ringe trøst er at hente. På Nostradamus' tid regnede man ikke med vore dages gregorianske tidsregning. For kalenderreformen kom først seksten år efter profetens død i 1566. Her modregnede man 1600 års kludder med skudårene, og derfor svarer 31. juli i Nostradamus-tid til 11. august i vor tidsregning.
Det er dagen for dette årtusindes sidste totale solformørkelse. Så når solen vender tilbage, vil der være flere, der får sig en slem overraskelse, når de står ansigt til ansigt med en længst afdød krigsherre.
Hvis altså den gode Nostradamus står til troende.

KORNCIRKLEN HAR TALT
Hjemme hos ufo-eksperter verden over er man gået i gang med at fylde krybe-kældrene med dåsemad. For ifølge en østrigsk forskergruppe, vil solformørkelsen 11. august føre store omvæltninger med sig.
Nu kunne man jo tro, at denne påstand var baseret på det rene gætteværk.
Men det er den bare ikke.
De østrigske forskere, der arbejder med 'fri energi', har på yderst videnskabelig vis hentet deres informationer fra tydning af korncirkler. Altså den slags mærker, der opstår på marker, hvor udenjordiske gæster har landet i deres rumfartøjer.
Nogle af disse korncirkler har forskerne tydet i astronomisk retning, og det får dem til at tro, at en stor komet vil komme ind i vort solsystem og passere mellem Jorden og Venus. Det vil altså give, hvad gruppen kalder en 'dobbelt solformørkelse'.

VULKANUDBRUD PÅ FÆRØERNE
Når nu lyset er gået ud, kommer der en asteroide for ligesom at føje spot til skade. Den vil undervejs ind i vores atmosfære dele sig, og holder de østrigske beregninger stik, slår et stort stykke ned i et sted i Caribien. Det vil få Jorden til at tippe og smadre vores økologiske system, når klimaet pludseligt skifter overalt på kloden.
Et andet stykke af asteroiden kan - ifølge en af vore hjemlige ufo-skribenter H.C. Petersen - aktivere en undersøisk vulkan i Nordsøen ud for Færøerne, som vil begrave os i lava og aske.
Heldigvis fremgår det af H.C. Petersens artikel i tidskriftet 'ufo-kontakt', at man ikke nødvendigvis vil dø af disse enorme klimatiske forandringer. Vil man vide hvordan man skal bære sig ad med at overleve, må man ty til Petersens egen publikation 'Kosmisk Nyhedsbrev'. Bemærk at der er to s'er i ordet kosmisk. Det er den eneste hårfine forskel på dette ord og det meget nærliggende komisk.Personer:
Nostradamus_Astrolog           
Stednavne:
Verden           
Emneord:
Ulykke  Overtro         

Alt materiale i Polinfo er omfattet af lov om ophavsret og må ikke kopieres uden særlig tilladelse.
En del artikler i Polinfo indeholder links til andre websites. Polinfo påtager sig intet ansvar for, at sådanne links fungerer, eller at de angivne web-adresser er korrekte.

Ny søgningListe tilbageListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp